שאלות ותשובות
למי מיועדות ההרצאות?
ההרצאות מיועדות לכל מנהל או עובד הנדרש במהלך עבודתו לקבל החלטות עסקיות, להתנהל מול ספקים או לקוחות, למכור מוצרים או שירותים, לנהל עובדים או להניע תהליכים. ובינינו, יש מישהו שלא?
אני לא יודע פוקר. יש לי מה להגיע?
מקצועני פוקר לא תצאו מפעם אחת – אבל לפני כל פעילות וכל טורניר אנחנו מלמדים את הכללים, מדריכים כיצד לשחק, מדגימים מהלכים מרכזיים, ובקיצור: מכניסים את כולם (ואת כולן) לעניינים.
רגע, מותר בכלל לשחק פוקר בישראל?
הפוקר נחשב בחוק הישראלי 'משחק מזל', ועל כן אסור לשחקו למטרות רווח. עם זאת, החוק קבע כמה סייגים המתירים לשחק פוקר – כגון כשמדובר בקבוצת אנשים מוגדרת (יעני אתם – עובדים בחברה) או כשהוא למטרת שעשוע ולא למטרת רווח. בשורה התחתונה: אם קיוויתם ללכת על הקצה ולעבור קצת על החוק – זה לא יקרה אתנו.
כמה זמן נמשכת הפעילות?
הפעילות הקצרה ביותר נמשכת שעה וחצי. הארוכה ביותר – כארבע שעות. כשאתם מזמינים פעילות אנו יושבים וחושבים יחד אתכם מה מתאים לכם ולעובדים שלכם – וכך יודעים להעריך מה משך הזמן הרלוונטי עבורכם.
אני רוצה להזמין טורניר לחבר’ה במשרד. מה צריך לארגן?
כלום. אנחנו נדאג לכל מה שצריך: שולחנות מקצועיים, קלפים איכותיים, ערכות צ'יפים וכמובן צוות דילרים מקצועי ומיומן. הא, כמעט שכחנו – אנחנו נדאג גם לפרסים לזוכים והפתעות נוספות.
ואם לא מתאים לנו פוקר?
לא חובה. יש לנו שפע פעילויות, ואתם יכולים לבחור מה, כמה, איפה ואיך. משחק הפוקר יכול להיות אירוע בפני עצמו – אך הוא יכול להיות חלק מהרצאה, מערב גיבוש, או מיום כיף מלא. אבל האמת? שווה לכם לנסות, ולו פעם אחת.
הבעיה שאצלנו רוב העובדים הם נשים...
חלאס! מה זה השוביניזם הזה? תנו להן ללמוד פעם אחת ולתמיד את המשחק, והן כבר יחליטו אם זה מתאים להן או לא. רק שתדעו, המון קבוצות נשים (בעיקר במסיבות רווקות) מזמינות ערב טורניר, כי נמאס להן שרק בני הזוג שלהן נעלמים פעם בשבוע למשחק עם החבר'ה…